Het team

Trudy

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn vrienden en familie zou moeten. Ze staan altijd voor mij klaar en ik altijd voor hen. Ik weet ook dat dit niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is. Het is mijn missie om mensen te ondersteunen om er dan toch voor hun dierbaren of naasten te kunnen zijn. 

Wie ben ik? Mijn naam is Trudy. Ik ben afgestudeerd verpleegkundige met vele jaren ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder autisme.

trudy@versterktnetwerk.nl

Dennis

Wanneer mensen samen werken ontstaan de mooiste dingen. De juiste mensen voor de juiste zorg, dat is wat we willen. Geen vreemde die je moet leren kennen, maar het vertrouwen op een ander versterken. Dat is waar we voor staan.

Wie ben ik? Mijn naam is Dennis. Afgestudeerd in de toegepaste psychologie en met ruime ervaring op het gebied van diagnostiek.

dennis@versterktnetwerk.nl

 

Marije

Relaties aangaan en onderhouden is iets wat ons mens maakt. Dit gaat niet zonder het gesprek
aangaan, vertrouwen en elkaar steunen. Iets wat door mij als vanzelfsprekend wordt gezien,
maar voor anderen niet altijd het geval is. Voor deze mensen wil ik er zijn, zodat zij de steun
en het vertrouwen kunnen terug vinden in en geven aan anderen.

Wie ben ik? Mijn naam is Marije. Afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener, werkzaam als
ambulant begeleider bij PlusHome en sinds kort onderdeel van Versterk ‘t Netwerk.

Dion

Tijdens mijn ervaringen in het sociaal werk krijg ik soms signalen terug vanuit de omgeving van de cliënt die vaak te maken hebben met ‘machteloosheid’ of onwetendheid. De vraag ‘kunnen jullie míj helpen’ vanuit de omgeving komt dan ook met regelmaat naar boven.

Mijn naam is Dion, student Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik vind het belangrijk dat ook de directe omgeving van een cliënt voldoende begeleiding en ondersteuning krijgt om zo de cliënt te kunnen helpen. Weten wat je kan doen helpt immers al enorm. Dus er voor zorgen dat het zogenoemde vangnet zo sterk mogelijk is, is erg belangrijk. Niet alleen voor de cliënt maar ook voor jezelf.