Het team

Trudy

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn vrienden en familie zou moeten. Ze staan altijd voor mij klaar en ik altijd voor hen. Ik weet ook dat dit niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is. Het is mijn missie om mensen te ondersteunen om er dan toch voor hun dierbaren of naasten te kunnen zijn. 

Wie ben ik? Mijn naam is Trudy. Ik ben afgestudeerd verpleegkundige met vele jaren ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder autisme.

trudy@versterktnetwerk.nl

Dennis

Wanneer mensen samen werken ontstaan de mooiste dingen. De juiste mensen voor de juiste zorg, dat is wat we willen. Geen vreemde die je moet leren kennen, maar het vertrouwen op een ander versterken. Dat is waar we voor staan.

Wie ben ik? Mijn naam is Dennis. Afgestudeerd in de toegepaste psychologie en met ruime ervaring op het gebied van diagnostiek.

dennis@versterktnetwerk.nl

 

Marije

Relaties aangaan en onderhouden is iets wat ons mens maakt. Dit gaat niet zonder het gesprek
aangaan, vertrouwen en elkaar steunen. Iets wat door mij als vanzelfsprekend wordt gezien,
maar voor anderen niet altijd het geval is. Voor deze mensen wil ik er zijn, zodat zij de steun
en het vertrouwen kunnen terug vinden in en geven aan anderen.

Wie ben ik? Mijn naam is Marije. Afgestudeerd sociaal pedagogisch hulpverlener, werkzaam als
ambulant begeleider bij PlusHome en sinds kort onderdeel van Versterk ‘t Netwerk.

Jim

Meestal krijg je tijdens opleidingen in de zorg alleen te maken met het direct helpen of behandelen van mensen met bepaalde problematiek. Het is dus erg interessant om bij een stichting als Versterk ’t Netwerk werkzaam te zijn, omdat je je ook op de omgeving van mensen richt om zowel direct als indirect iemand te helpen.

Wie ben ik? Ik ben Jim, Toegepast Psycholoog in opleiding met een specialisatie Klinische psychologie.
Veel mensen met psychische problematiek of een (licht) verstandelijke beperking worden niet begrepen. Ik vind het belangrijk om hier verandering in te brengen, door hun omgeving kennis en handvatten te bieden wat betreft de problematiek.

Tom

Vaak ligt de focus bij een behandeling enkel op de cliënt en hierbij komt de omgeving soms niet aan bod. Hierdoor weten de mensen eromheen niet hoe ze het beste kunnen helpen, terwijl ik denk dat we samen juist sterker staan.  

 Wie ben ik? Mijn naam is Tom, Toegepast Psycholoog in opleiding met een specialisatie in Neuropsychologie. Ik vind het belangrijk dat mensen met psychische problematiek adequate hulp geboden krijgen. Hierbij is ook de directe omgeving belangrijk, dus wil ik mijn steentje bijdragen door deze omgeving de tools te geven om naast de professionele hulp bij te kunnen springen. 

Tessa

Te allen tijde is het fijn om steun te vinden bij je familie en vrienden. Wanneer dit niet altijd mogelijk is, is het mijn taak om met Versterk ’t Netwerk de juiste ondersteuning te bieden.

Wie ben ik? Mijn naam is Tessa, Toegepast Psycholoog in opleiding met de specialisatie Klinische psychologie. Vanuit mijn omgeving heb ik meegekregen om voor iedereen klaar te staan wanneer zij ondersteuning nodig hebben. Dit geldt zowel voor mensen met psychische problematiek als voor de omgeving van hen.  

Özgün

Bij stichting Versterk ’t Netwerk zijn wij actief in verschillende projecten en er worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd om de ander zo goed mogelijk te helpen bij zijn hulpvraag. Dit proberen wij zoveel mogelijk in samenwerking te doen met dierbare of naasten van de betrokkene. Vaak genoeg komt het in de praktijk voor dat dierbare of naasten van de betrokkene niet gehoord wordt of hulp te kort komt. Voor ons is het belangrijk dat iedereen zich gehoord en vertrouwd voelt. Het gevoel dat je er alleen voor staat? Wij zijn er voor jou! 

Wie ben ik? Mijn naam is Özgün, Toegepast Psycholoog in opleiding met de specialisatie Ontwikkelingspsychologie en pedagogiek. Ik vind het menselijke gedrag en denkwijze erg interessant. Het benaderen en het hebben van gesprekken met mensen geeft mij een positief en voldaan gevoel. Ik kan mij goed inleven in de ander. Stichting Versterk ’t Netwerk is voor mij het juiste adres om mijn kwaliteiten en opgedane kennis in de praktijk te brengen.